Een recept met snijbonen. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst een snijboon gegeten hebben. Het is zo’n ‘gewone’ groente. Zo’n groente die mijn grootouders elke week wel eens aten met een gekookte aardappel en een stukje vlees gebakken in Croma. Zo’n groente waar je zelf eigenlijk niet aan denkt als je eens iets anders wilt.
Een paar jaar geleden probeerde ik een gerecht met snijbonen en couscous een hele bijzondere combinatie. Zo eens in het half jaar maak ik dit recept dus je kunt wel stellen dat het een succes is maar niet iets wat je elke week op tafel moet zetten, dan gat t denk ik toch vervelen.
Dit recept is zeer licht, misschien wel iets te licht voor een hoofdgerecht maar voor mensen die na het eten nog willen sporten of misschien vrij laat eten is dit gerecht zeker een optie. Dit gerecht wordt op smaak gebracht met chilipeper en het sap van perzik. dus je kunt het gerecht geheel naar eigen smaak kruiden.
Voor de ingredienten en bereidingswijze kijk op de website van Albert Heijn.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!