Lees verder over:

Over Florian

Sinds 2011 schrijf ik artikelen over koken, eten en drinken voor Plezier in de Keuken. Ik heb ook de naam van de website bedacht en altijd bezig geweest met het beheer (de technische kant) van deze website.

Ik kook graag en eet het liefst voedsel met veel smaak - het liefst gemaakt van verse kruiden uit eigen tuin, want ik heb niet zo veel met planten als je ze niet kunt opeten.

Ik heb een achtergrond in marketing, een sterke interesse in techniek en ben de zoon van een kok, en dat is hoe een website over (keuken-)apparatuur, koken, eten en drinken tot stand komt.

Reacties

  1. eugen zut zegt

    Beste Florian, op mijn speurtocht naar een inductiefornuis kwam ik bij toeval op deze website. Ik kan niet anders zeggen dat deze zeer goed, uitgebreid en informatief is en tevens objectief. Ik moet nog een keus maken, mede afhankelijk van de groep-uitbreiding c.q. kosten, maar heb reeds veel gehad aan alle informatie en uitleg. Chapeau!!

Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.