IJsbergsla is lekker en vaak goedkoop. Het groen kleurt mooi met het rood van tomaten of de verschillende kleuren van wortel, radijs en komkommer. Het schoonmaken van ijsbergsla komt meestal neer op doorsnijjden, kern verwijderen aan beide helften en dan blaadjes verwijderen. Je houdt dan wel minder grote slabladen over. Het kan echter ook veel sneller, eenvoudiger en beter.
IJsbergsla gemakkelijk schoonmaken
Bekijk onderstaand filmpje en verwijder de kern van je ijsbergsla in een paar seconden, hierdoor houd je mooie grote slabladen over zonder dat je overal de kern vanaf hoeft te snijden. Grote slabladen voor gerechten waarbij het blad van de ijsbergsla als ‘bord’ dient.
Makkelijk toch?
Reageren op bovenstaand artikel over IJsbergsla gemakkelijk schoonmaken of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je andere weetjes bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!