Wanneer je na je ontbijt zin hebt om s’avonds zelfgemaakte kipsaté te eten dan weet je dat je een goed recept gevonden hebt. Dat heb ik met de kipsaté die ik onlangs in de slowcooker maakte. De kippendijen maken de kipsaté lekker mals en de combinatie van de marinade met de satésaus zijn echt fantastisch. Daarbij nog het gemak van de slowcooker en je hebt een recept wat je keer op keer blijft maken. Bekijk de video voor het recept en even verder in dit artikel vind je de ingrediënten:
Ingrediënten:
Voor de marinade:
- 8 kippendijen
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 2 tl kerriepoeder
- 2 tl sambal oelek
- 50 ml rijstwijn
- 1 el olie
- sap van een halve citroen
Voor de satésaus:
- 3 el pindakaas
- 3 el zoete chilisaus
- 2 el sesamolie
- 2 el gembersiroop
- 2 el ketjap manis






heeft u misschien ook het recept voor de zelfgemaakte loempia’s?
Hoi Kelly,
Ik heb het recept nog niet uitgewerkt maar ik ben wel van plan er een video van te maken. Zodra ik dat gedaan heb is het recept op ons YouTube kanaal en hier op de website te vinden.