Een tijd geleden publiceerden we dit zuurvlees recept voor de ‘gewone pan’, maar omdat stoofvlees (want dat is zuurvlees) erg geschikt is om te bereiden in de slowcooker hebben we het recept aangepast zodat je het kunt bereiden in de slowcooker. Hieronder vind je het videorecept voor zuurvlees uit de slowcooker en daaronder kort de ingrediënten.
Ingrediënten
- 600 gram sucadelappen (in blokjes gesneden)
- 125 ml natuurazijn
- 2 laurierblaadjes (heel)
- 3 kruidnagels (heel)
- 2 volle eetlepels appelstroop
- 2 plakjes ontbijtkoek/peperkoek (gebrokkeld)
- Flinke klont boter om in te bakken
- Zout en peper naar smaak
Olav Zwarteveen zegt
Bijzonder lekker. Super mals vlees na 6 uur crock pot en dat fris zuur-zoete maakt het een bijzonder stoofvlees gerecht. Gegeten met spruitjes en gekookte aardappels en een mooie volle Malbec. Top.
Florian zegt
Wat leuk om te lezen! :-) Wij hebben ook spruitjes liggen en gaan deze week ook zuurvlees maken – dankjewel!