Pulled chicken maak ik wekelijks. Hoewel ik pulled chicken uit de slowcooker heerlijk vind maak ik hem nu alleen nog maar in de multicooker. Het is snel klaar en de smaak is fantastisch. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wilt met kruiden, ui en knoflook maar je kunt hem ook heel makkelijk bereiden met BBQ saus. Binnen een half uur staat je pulled chicken op tafel en de enige ingrediënten die je nodig hebt zijn water, kipdijfilets en BBQ saus. Serveer de pulled chicken bij je Mexicaanse bonenschotel of eet het op een broodje uit de oven of airfryer. Wat ik heel fijn vind aan pulled chicken is dat wanneer ik vrienden uitnodig om te komen eten ik een enorme hoeveelheid kan maken in een handomdraai. Lekker ook als bijgerecht bij het BBQ-en, zo heb je een makkelijk en heerlijk gerecht snel op tafel staan. Bekijk hieronder het videorecept van de pulled chicken uit de multicooker:
Ingrediënten voor 4 personen:
- 250 ml water
- 4 kipdijfilets
- 300 ml BBQ saus
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!