Onlangs werd de eerste in een laboratorium gekweekte hamburger gebakken en gegeten. Een van de puntjes van kritiek was dat de hamburger niet zo sappig is, dit zou komen doordat het vlees geen vet bevat. De hamburger is dus op het gebied van smaak nog geen hoogvlieger maar voor mensen die een dieet volgen of gewoon minder vet willen eten is het feit dat de hamburger geen vet bevat juist een positieve eigenschap.
Hamburger uit laboratorium bevat geen vet
Ondanks het gebrek aan vet in de hamburger was men toch lovend over het stukje vlees. Helaas moeten we mogelijk nog jaren wachten voordat we op maat gemaakt vlees in de supermarkt kunnen kopen, afhankelijk van het budget en de mankracht die de onderzoekers tot hun beschikking hebben in de komende tijd. Gelukkig blijken er visionairs te zijn die het nut en de noodzaak inzien van het op deze manier ontwikkelen van nieuwe voedselbronnen.
Reageren op bovenstaand nieuws over Hamburger uit laboratorium bevat geen vet of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je ander nieuws bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!