Sushi is wereldwijd een succes, in Italië is het zelfs een gerecht dat meer wordt gegeten (buiten de deur) dan pasta (maar bestellen wij Hollanders gekookte aardappelen, vlees en groente als we uit eten gaan?). Ook in Nederland lusten we graag sushi, maar het blijkt niet zo best gesteld met de hygiëne bij de all-you-can-eat sushi restaurants in Nederland. Misschien toch maar zelf sushi maken?
‘Onbeperkte’ sushi blijkt bron van bacteriën
Sushi is populair. Inmiddels telt Nederland al een kleine 400 restaurants die gespecialiseerd zijn in het Japanse rijsthapje. Vooral de all-you-can-eatformule, waarbij je voor een vast bedrag onbeperkt sushi kunt eten, is populair.
De Consumentenbond onderzocht twintig van die restaurants. Overal werden de vier populairste sushi’s gegeten en gekocht voor onderzoek. Alle onderzochte restaurants laten steken vallen, meldt de Consumentenbond. Slechts twee van de twintig restaurants halen een voldoende, een magere 5,9.
Lees verder: ‘Onbeperkte’ sushi blijkt bron van bacteriën
Reageren op bovenstaand nieuws over ‘Onbeperkte’ sushi blijkt bron van bacteriën of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je ander nieuws bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!