
8.3 / 10
Interne folierol
Verschillende standen
Eenvoudige bediening
Marineerfunctie
Compact model
Gewicht 3,2 kg
Geen uitneembare lekbak
Beschikbaar bij: |
Houd je van koken? Dan wil je natuurlijk ook in staat zijn om die heerlijke gerechten goed voor te bereiden of langer te bewaren zodat je geen voedsel verspilt. Met de Solis Vac Plus 571 vacumeer je op eenvoudige wijze gemarineerd vlees, verse groenten, gebakken vis en zelfs complete gerechten. Eten weggooien is nu echt niet meer nodig. De luchtdichte verpakking zorgt niet alleen voor een langere houdbaarheid maar ook voor het bewaren van een goede smaak.
Kies je voor de Solis Vac Plus 571, dan kies je voor een degelijk apparaat dat heel eenvoudig te bedienen is. Dit apparaat bevat voldoende mogelijkheden voor de echte kok die graag ‘sous vide’ kookt. Smaakvolle gerechten bevatten vaak veel kruiden, sauzen en marinades die de kans moeten krijgen om in het vlees te trekken. Een goede manier hiervoor kan zijn om bijvoorbeeld vlees en kruiden samen te vacumeren en te bewaren totdat je het gerecht ‘sous vide’ wilt gaan klaarmaken.
Met deze vacumeer machine ben je in staat om producten zowel volautomatisch als handmatig te vacumeren. De sterke vacuümpomp die een capaciteit heeft van wel 12 liter per minuut kan op verschillende standen worden ingesteld. Op deze manier is het mogelijk om zacht fruit net zo mooi te vacumeren als een stevig stuk kaas of een restje nootjes. Gaat het om een product dat is gemarineerd? Klik dan op de knop marinade, zodat het vacumeerproces precies op de juiste manier verloopt. Ben je in het bezit van Solis voorraadbussen, dan is het mogelijk om deze luchtdicht af te sluiten met behulp van het bijgeleverde slangetje.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!