Aardappelen koken of garen in de slowcooker is best een uitdaging. Met dit recept kun je alle kanten op en de aardappelen zijn altijd mooi stevig en gaar. Toen ik dit gerecht maakte kreeg ik meteen zin om met vrienden te eten. Dit aardappel gerecht is namelijk echt een bijgerecht wat je wilt delen. En je kunt er zoveel kanten mee op, combineer het zoals ik deed met kaas en spek of maak het alleen met heerlijke Italiaanse kruiden. Met kerrie wordt het weer een ander gerecht en in de zomer maak je het af met bbq saus, fantastisch bijgerecht naast de hamburgers en spiesjes. In het videorecept leg ik alles stap voor stap uit en scroll wat verder voor de ingrediënten.
Ingrediënten voor 5 tot 6 personen:
Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd in slowcooker: 5 uur op hoog
- Aluminium folie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 kilo aardappelen in stukjes gesneden (ik gebruik roodschillige aardappelen in de schil)
- 3 teentjes knoflook
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl zout
- Een halve tl peper
- 3 takjes rozemarijn
- 100 gram bacon of andere spek
- 2 stengels bosui
- 300 gram geraspte jonge kaas
- 200 gram geraspte parmezaanse kaas






Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!