Lees verder over:

Over Florian

Sinds 2011 schrijf ik artikelen over koken, eten en drinken voor Plezier in de Keuken. Ik heb ook de naam van de website bedacht en altijd bezig geweest met het beheer (de technische kant) van deze website.

Ik kook graag en eet het liefst voedsel met veel smaak - het liefst gemaakt van verse kruiden uit eigen tuin, want ik heb niet zo veel met planten als je ze niet kunt opeten.

Ik heb een achtergrond in marketing, een sterke interesse in techniek en ben de zoon van een kok, en dat is hoe een website over (keuken-)apparatuur, koken, eten en drinken tot stand komt.

Reacties

 1. Antoon Brok zegt

  Hi Florian

  Ik heb recent een set tefal pannen aangeschaft. Na gebruik blijkt dat de bodem verkleurt. dit komt schijnbaar door het koken van zetmeelhoudende producten (pasta, aardappels, eieren). Is dit normal en accetabel

  Groet

  Antoon Brok

  • Florian zegt

   Pannen verkleuren altijd wel, maar niet heel sterk, zeker RVS kookpannen niet (waar het in dit geval om gaat neem ik aan).
   Heeft de fabrikant laten weten dat verkleuring het gevolg is van zetmeel?
   Welke kleur zijn de pannen nu ze verkleurd zijn?

   Mijn 10 jaar oude RVS pannen zijn niet meer zo glansrijk als ze waren maar om van een verkleuring te spreken gaat wat ver. En wij koken er elke dag rijst, pasta en aardappelen in…

Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.