Onderstaande vraag over Inductie koken werd aan ons gestuurd door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl. Wil je ook een vraag stellen over Inductie koken of een ander onderwerp? Dat kan via het contactformulier. Leuke, interessante en leerzame vragen zullen we publiceren zodat onze bezoekers er ook van kunnen leren. Wil je zelf ook reageren op onderstaande vraag? Dat kan door onderaan dit bericht een reactie achter te laten.
Soepvlees trekken op inductiekookplaat
Eerst even op middelhoge stand om de ingrediënten te fruiten/braden, daarna kookzone op de laagste stand, genoeg vocht toevoegen, deksel op de pan en laten trekken – precies zoals op een gasfornuis of andere kookplaat.
Af en toe even controleren of er nog genoeg vocht in de pan zit en of het water zachtjes kookt, zo niet dan water bijvullen en de bouillon even proeven.
Vlees blijft taai!!!
Ook al zet ik het lang op.
Ook met sucadelappen gaat het helaas niet.
Van alles geprobeerd maar vlees blijft taai.
Wat vervelend dat het vlees toch droog wordt. Ik ben bang dat de laagste stand toch nog te hard gaat. Het vlees moet echt trekken en mag dus niet te hard gaan. Wat je eventueel ook kunt doen is soep trekken van mergpijp. Daar kun je heerlijke bouillon van maken en de mergpijp later verwijderen. Trek de soep dan ook weer op de laagste stand. Ik hoop dat ik je weer verder heb kunnen helpen.
Bovenstaande vraag over Inductie koken werd aan ons gesteld door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl en door ons beantwoord. Wil je reageren op bovenstaande vraag, het antwoord of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je andere vragen en antwoorden bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!