Onderstaande vraag over Slowcookers werd aan ons gestuurd door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl. Wil je ook een vraag stellen over Slowcookers of een ander onderwerp? Dat kan via het contactformulier. Leuke, interessante en leerzame vragen zullen we publiceren zodat onze bezoekers er ook van kunnen leren. Wil je zelf ook reageren op onderstaande vraag? Dat kan door onderaan dit bericht een reactie achter te laten.
Vlammensaus voor ‘Pittige Pindakip uit de slowcooker’
Sinds kort heb ik een slowcooker. Het recept Pittige pinda kip met sperzieboontjes wil ik gaan maken.
Maar waar koop ik “Vlammensaus”? Geen idee!
Is er ook een vervanger, zo ja hoeveel moet ik dan gebruiken.
Ik hoor graag van u.
Groetjes,
P.
Beste P.,
Vlammensaus is te koop bij de groothandel. Wat ik zelf gebruik als mijn vlammensaus op is, is chilisaus. Wanneer je een variant gebruikt die niet de zoete chilisaus is kom je aardig in de buurt van vlammensaus. Sriracha saus gebruik ik ook graag, wel een klein beetje want Sriracha saus is behoorlijk pittig. De pindakip is echt een aanrader – gebruik zeker kipdijfilet, want kipfilet wordt droog (laatst tegelijkertijd zowel kipdijfilet als kippenborstfilet gebruikt, en het verschil is heel erg groot: dij blijft mals, borst wordt droog).
Siucces!
Bovenstaande vraag over Slowcookers werd aan ons gesteld door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl en door ons beantwoord. Wil je reageren op bovenstaande vraag, het antwoord of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je andere vragen en antwoorden bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!