Onderstaande vraag over Vleestangen werd aan ons gestuurd door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl. Wil je ook een vraag stellen over Vleestangen of een ander onderwerp? Dat kan via het contactformulier. Leuke, interessante en leerzame vragen zullen we publiceren zodat onze bezoekers er ook van kunnen leren. Wil je zelf ook reageren op onderstaande vraag? Dat kan door onderaan dit bericht een reactie achter te laten.
Welke vleestang?
Maar ik weet niet wat handiger is: een barbecue BBQ tang – 31 cm (schaar tang), Brabantia Tasty+ Keukentang plus Serveertang of serveertang van RVS.
Ik zoek geen serveertang maar een tang om het vlees tijdens het bakken om te draaien.
Ik zag al iets op je site hierover, maar misschien kun je mij adviseren?
Bedankt voor de moeite.
Ik denk dat ik zelf 2 tangen zou bestellen/kopen: eentje echt een vleestang (zo’n schaar-achtige) en eentje van het type serveertang. Het verschil is namelijk dat je met de schaar-achtige echt je vingers in de tang hebt (zoals met een schaar) en met een serveertang heb je dat niet. Beiden heeft voor- en nadelen, en het is vrij persoonlijk wat het beste werkt.
Ik vind zelf de serveertang het prettigst werken maar de schaar-achtige is misschien wat natuurlijker (omdat vrijwel iedereen ervaring heeft met een schaar). Je moet knijpen en dan je hand volledig draaien om het vlees te draaien, dus het is echt even kijken wat voor jou het beste werkt.
Stuur dan het model/type dat jou niet bevalt terug – zo maak je de beste keuze door het zelf te ervaren.
Hoop dat je zo verder kunt!
Bovenstaande vraag over Vleestangen werd aan ons gesteld door een bezoeker van Plezierindekeuken.nl en door ons beantwoord. Wil je reageren op bovenstaande vraag, het antwoord of een opmerking plaatsen? Dat kan door een reactie achter te laten onderaan de pagina. Wil je andere vragen en antwoorden bekijken? Dat kan op deze pagina.
Wil je een reactie plaatsen? Dat kan hier!