Onderstaande vraag werd aan ons gestuurd via het contactformulier:
Beste,
Wij hebben een inductievuur en ik zou willen weten welke antikleefbraadpan het beste is.
Een pan van het Duitse merk Woll of de gietijzeren pan met excalibur laag van Point virgule of de pannen van Gastro sus?
Mvg,
H.
Beste H.,
Dank voor je bericht.
Als antwoord op je vraag moet ik je helaas teleurstellen: er is geen ‘beste’ pan. Net zoals er geen ‘beste auto’ is, geen ‘beste tandenborstel’ en geen ‘beste zorgverzekeraar’. Het is allemaal een kwestie v an ‘wat wil je met het product, wat verwacht je ervan en wat ben je bereid ervoor uit te geven’.
Ik denk dat het goed is om wat te lezen over hoe inductie werkt en waar je op kunt letten als je pannen voor inductie gaat kopen. Wij hebben er tientallen artikelen over geschreven, het meest basis-artikel is dit artikel.
Daar zou je antwoord op de meest gangbare vragen moeten kunnen vinden, voor wat betreft koekenpannen, pannensets, braadpannen, grillpannen, hapjespannen, etc.
Je zou ook een zoekopdracht op onze website kunnen doen, bijvoorbeeld zo <klik>.
Je krijgt dan een hele hoop artikelen met informatie over pannen voor inductie, en ook veel vragen van bezoekers die lijken op de jouwe. Je leest dan ook direct dat een merk vaak niet zoveel zegt over hoe de pan presteert op een inductiekookplaat omdat ook de kwaliteit van de inductiekookplaat een belangrijke rol speelt.
Ik hoop dat ik je verder heb kunnen helpen en wens je veel plezier in de keuken!
Geef een reactie